SI SEPET

Entry About M I N E Friends Follow D'Board


  • hi welcome to my world . :)


owner

My Querida

Find Me

The End
02:46 | 0 Cloud(s)
bye 2014

Assalamualaikum . Actually lama dah nak tulis . yela , dah lama dia berhabuk . but time enforcement . so cant do anything right .  okay first nak cerita . now im working at crestronic  yang bakal bankrup . haha and one morething , saya bakal bertunang !! pada februari 2015 and bakal menamatkan zaman bujang pada 2016 setelah dipersetujui oleh kedua pihak . dengan pilihan hati yang tidak diduga . seorang yang banyak bagi kata nasihat and bimbing aku ke arah yang lebih baik . alhamdulillah . terbuka jugak semua nya . and also  to alot dugaan yang aku dapat for 2014 . maybe takde luck tahun ni . cepat sikid habis yer awak . 

First dugaan . ofcoz with my family . PNC sikit . hehe . and second with my bestfriend . aku kehilangan dua kawan baik . sorang tu tak kesah lah . sebab dia memang patut lenyap . paling aku sedih ialah . aku kehilangan kawan baik yang sangat aku sayang . 6 tahun berkawan . and i dont know ape yang tak kena . maybe my mistake . coz aku tak sependapat dengan dia . past is past . aku tanak diungkit semua tu . 

and last . my bestfriend si kecik molek tu akan BERANAK bulan 2 ni . dan semstinya aku sangat tak sabar dapat anak buah . Kacuk melayu and cina . gerenti meletop wehh anak dorang . sekarang kene prepare hamper for baby . 

okay bye